Борисов съобщи важна новина за политическото си бъдеще, но нападна БСП и Нинова му отговори остро

Borisov Ninova

Борисов преди да говори за БСП, да си гледа неговата партия. Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара дотам, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове, не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии?! Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И сега ще се изправим. Но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път. Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи, или загледани в себе си ще му позволим да се върне“, написа лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова във Фейсбук.

Реакцията на председателя на БСП дойде, след като Бойко Борисов нападна БСП. Във видеообръщение, публикувано във Фейсбук, Борисов заяви:

Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред„, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че се отказва да бъде депутат в новото Народно събрание: „Днес подадох заявление пред ЦИК. На мен имунитет не ми трябва“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 08.04.2021 — 17:28
Червено.bg © 2020 Frontier Theme