Корнелия Нинова отправи призив към Слави Трифонов, Христо Иванов и Мая Манолова

Kornelia Ninova BSP

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова лидерите на политическите формации „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ още днес да излязат с позиция относно концесията на „Летище София“.

По думите на Нинова на утрешното заседание на правителството на Борисов ще бъде гласувано – концесионерът на летището да не плаща на държавата в продължение на 10 години, но да получава такси и дивиденти за своята дейност.

Едно от първите ни действия при формиране на новия парламент и до формиране на ново правителство ще бъде да внесем мораториум върху такива сделки, които правителството на Борисов прави в последния момент„, обяви Нинова.

Дотогава призовавам и Слави Трифонов, и Христо Иванов, и Мая Манолова – всички, които сме се заявили антиГЕРБ и за промяна на паралелната държава, още днес да излезем с категорични позиции по тези въпроси„, каза лидерът на БСП.

От БСП алармират, че в последния момент кабинетът „Борисов-3“ сменя директори на ключови предприятия в страната, в това число ръководители на болници.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Updated: 06.04.2021 — 15:19
Червено.bg © 2020 Frontier Theme