Нина Терзиева: Когато работиш упорито, мечтите стават реалност

Nina Terzieva Boliarovo BSP

Ново мултифункционално спортно игрище радва децата в град Болярово, област Ямбол.

Най-после беше даден официалният старт и на проекта за реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Болярово. 

През следващите месеци ще бъде извършен ремонт на 10 възлови улици в град Болярово и на още 7 улици в селата Голямо Крушево, Малко Шарково, Попово, Мамарчево, Шарково, Стефан Караджово и Воден.

И двата проекта са финансирани по „Програма за Развитие на селските райони 2014-2020 година“. Общата им стойност е близо 1 милион и 300 хиляди лева.

Ръководител на проектите е Нина Терзиева, заместник-кмет на община Болярово. Тя е и кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на Коалиция „За България“, номер 4 в интегралната бюлетина (преференция 104). 

„Мечтите си струват и тя го доказва вече 17 години, като успява в изпълнение на програмата за управление на кмета на общината Христо Христов да осигури финансиране по различни програми, с проекти за изграждане на водопроводи, ремонт на улици, разширяване на социалните услуги за деца и възрастни и много други“, коментира Radio 999.

Амбицията на Нина Терзиева е да докаже и на жителите на останалите общини от област Ямбол, че мечтите не само си струват, но и могат да станат абсолютна реалност, когато народните представители защитават интересите на хората.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 02.04.2021 — 14:42
Червено.bg © 2020 Frontier Theme