Корнелия Нинова: Срещу нас е изправена огромна машина – за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение

Kornelia Ninova BSP

Срещу нас е изправена огромна машина – за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение, с всякакви методи. Но вярвам, че нищо от това няма да ни изплаши. Четири години много ясно, последователно и категорично бяхме опозиция на този модел и на това управление. И нищо не можа да пречупи волята ни да го променим„.

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова на среща с водачите на листи с кандидати за депутати на левицата за парламентарните избори на 4 април.

В момента „нови“ проекти се опитват да се заявяват като алтернатива на модела. Въпросът е – къде бяха през последните четири години? Защото мнозина от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или партньори на Борисов. Или заемаха високи постове с гласовете на ГЕРБ„, заяви Нинова.

Когато преди четири години за пръв път заявихме – има паралелна държава и искаме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв натиск бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че минахме през този период не само като ясна и категорична опозиция, но и изработихме и представихме конкретни алтернативи във всички политики, което в момента ни прави в най-висока степен готови за тези избори и за управление на страната„, каза лидерът на БСП.

Днес всички наши листи в страната са регистрирани. В тях има професионалисти, честни хора от различни сфери а обществения живот, които ще работят за реализирането на нашите политики с грижа за хората. Нашата сила е именно в хората. Колкото и да ги облъчват от телевизорите, те знаят, че не живеят добре и искат промяна и сигурност. Ние можем да им ги дадем„, категорична е Корнелия Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 04.03.2021 — 10:13
Червено.bg © 2020 Frontier Theme