Защо БСП сваля доверието си от свой депутат?

BSP Nacionalen savet 2020

Градският съвет на БСП-Варна обяви, че сваля доверието си от народния представител Иван Д. Иванов, избран от региона.

От Градския съвет твърдят, че варненският депутат от парламентарната група „БСП за България“ е свързан с побоя над председателя на Общинския съвет на БСП-Долни Чифлик – Валентин Вълчев, който е нападнат на 20 октомври тази година. Сред другите причини за свалянето на политическо доверие се посочват „предходни случаи на отправяне на заплахи към съпартийци, оказване на натиск, както и работа срещу интересите на БСП и в полза на нейните политически опоненти“.

Позицията на Градския съвет на БСП-Варна е, че такъв човек няма място в редиците на Българската социалистическа партия. Настояваме за неговото изключване„, се казва в позицията на варненските социалисти. Тя е изпратена до Общопартийната контролна комисия и националното ръководство на БСП, информира bsp.bg.

Същият депутат – Иван Д. Иванов, беше обвинен тази седмица, че е нарушил карантината, под която е поставен, защото е заразен с коронавируса COVID-19.

На телефон 112 е подаден сигнал, че той е забелязан на пазарчето в квартала, в който живее във Варна и то без защитна маска, предаде БНТ.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 30.10.2020 — 19:18
Червено.bg © 2020 Frontier Theme