Председателят на Националния предизборен щаб на левицата: Борисов е уплашен, хората вече не му вярват

premier Borisov brifing

Хората не искат корупция, не искат мафия в управлението, не искат нагласени обществени поръчки. Разбрахме какво хората не искат, нашата задача е да направим това, което всеки българин иска от управляващите. От нас се иска да го изпълним, за да можем след това да имаме отново очи пред тези хора„.

Svilenski BNT mart 2020

Това заяви пред БНТ заместник-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ и председател на Националния предизборен щаб на левицата Георги Свиленски. Той допълни, че БСП е променена и няма да повтори порочния модел на управление на Борисов.

Страстите в БСП се успокоиха след 12 септември, когато всички видяха масовата подкрепа, която партията дава на политиката, водена от Корнелия Нинова, както и на самата нея. През месец март тази година БСП бе с рейтинг от 8%, сега същите агенции й дават три пъти по-високо доверие… В пaртиятa нямa никaкви лoбитa. Eлeнa Йoнчeвa caмa трябвa дa дaдe oцeнкa нa тoвa, кoeтo гoвoри… Зa мeн тoвa нe ca нeйни думи и тя гoвoри oт имeтo нa друг чoвeк„, посочи Георги Свиленски.

Борисов е уплашен. Хората вече не вярват на Борисов. Те не искат повече популизъм. БСП дава алтернатива на този вид управление – в образование, в здравеопазване, в социалната политика и всички други сфери. Ние предлагаме реални неща, а Борисов обещава„, категоричен е председателят на Националния предизборен щаб на левицата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Updated: 21.10.2020 — 11:51
Червено.bg © 2020 Frontier Theme