Заместник-председател на Народното събрание: Търпението на хората наистина се изчерпва

Sofia protest yuli 2020

На протестите почтените хора се изправят срещу мафията в управлението. Мафията е овладяла правителството и другите власти. Единственият начин е да се обединим в исканията си. Всеки, който иска истинска промяна в България, е част от протеста. Разделителната линия сега е между всички, които искат промяна и тези, които държат на статуквото. Този протест рано или късно ще успее. Търпението на хората наистина се изчерпва“.

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, който е и зам.-председател на парламентарната група на “БСП за България”.

Vigenin BSP

Той подчерта, че депутати от левицата присъстват всеки ден на протеста.

Считаме, че главният прокурор действа избирателно. Когато се публикуват снимки и видео от спалнята на премиера, записи, които показват отношението на премиера към парламента и председателя му, към президента – не разбирам защо не се извършва незабавна проверка. За първия запис, който излезе, беше потвърдено от два независими източника, че това е гласът на премиера. Защо българската прокуратура не може да го потвърди толкова време?”, попита Вигенин.

Искаме Народното събрание да се разпусне и да има нови избори. Борисов трябва да си отиде максимално бързо“, категоричен е зам.-председателят на Народното събрание.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme