Заместник-председател на Народното събрание за мерките на правителството: Прах в очите на хората

parlament protest 20 yuli

От БСП считаме, че предложените социално-икономически мерки са прах в очите на хората, защото основната им цел е опит на правителството да си купи още малко време. Това са мерки на парче. От началото на кризата – от месец март тази година, досега виждаме поредица от несвързани помежду си мерки, които нямат ясно определена цел – раздаване на пари в различни посоки, без да е ясно тези пари откъде ще дойдат, защото обяснението за мазнинките е малко несериозно. Още повече, че това са средства на българските данъкоплатци“.

Това заяви заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ПГ на “БСП за България” Кристиан Вигенин пред журналисти в централата на БСП.

Vigenin Zarkov Svilenski

Социалистът Кристиан Вигенин посочи, че от обявените досега мерки на правителството – нито една не функционира адекватно и парите не могат да стигнат до тези, към които са насочени.

“От обещаните 500 милиона лева от Българска банка за развитие, до бизнеса са стигнали 7.5 млн. лева,по данни от петък”, обявиха от БСП.

Подкрепяме факта, че българските пенсионери ще получат допълнителни средства. Какво става, когато изтекат тези три месеца? Истинското решение на въпроса е преизчисляване на всички пенсии“, заяви Кристиан Вигенин.

Той бе категоричен, че тази стъпка ще реши проблема с ниските пенсии, а не раздаването на еднократни суми.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

 

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme