Корнелия Нинова: Тук сме, за да спасим България от мафията!

Ninova Sofia miting 25 yuli 2020

Тук сме, за да спасим България от мафията! Събра ни любовта към България“.

С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към хилядите социалисти и симпатизанти на партията, които участваха в днешния митинг-протест пред сградата на Министерски съвет в София.

Добре дошли от Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен, Пловдив, Пазарджик, Враца, Габрово, Ловеч, Симеоновград…! Тук има хора от всички области на България!”, не скри вълнението си Нинова.

Тук има по една частица от всяко българско кътче. Тук сме събрани млади, средно поколение и възрастни. Тук сме работници и служитлеи, инженери и земеделци, айти-специалисти и поети, писатели, дейци на културата и образованието… Ето ни – различни по възраст и по занятие, но ни събра любовта към България. Тук сме заедно, за да я спасим от мафията“, категорична бе лидерът на левицата.

Тук ни събра грижата за хората. Заедно сме, за да защитим децата си, семействата си, родителите си от грабежа. За 10 години управление на Борисов – ГЕРБ и придружните им партии ограбиха настоящето им. Тук сме, за да им попречим, за да ограбят и бъдещето ни“, каза още Корнелия Нинова, цитирана от „Дума”.

“Битката по улиците е за морала, но битката е и за хляба – ние имаме честните хора, с които да градим България”, заяви лидерът на БСП.

Скъпи социалисти постигнахме най-голямата победа – смелостта победи страха и хиляди българи са по площадите на България – свободни и смели. Нека днес – от тук, ние десетките хиляди социалисти да поздравим всеки един от протестиращите. Нека да им кажем, че сме заедно в общата битка за отвоюване на държавата от мафията –  и на свободата от задкулисието. Заедно сме – българи във всяко кътче на България и извън нея“, призова Нинова.

Ние имаме план за България. Ние можем, ние знаем как. Ние имаме почтените и честни хора, с които да го направим, защото – скъпи социалисти, скъпи българи, днес борбата е за морала. Битката по улиците е за морала, но битката е и за хляба, за работните места за това всяко дете да може да се образова, да може всеки от нас да има достъп до здравеопазване, да има справедливи доходи, достойни пенсии, да има чиста природа и да пазим плодородната си земя. Това е нашата клетва пред България” Това е нашия ангажимент към нашите сънародници. Това е нашият план за възстановяване на страната“, категорична е лидерът на левицата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme