Корнелия Нинова със сериозна критика към правителството на премиера Борисов

Ninova Shumen yuli 2020

“Здравните мерки във връзка с коронавируса у нас изглеждат малко нелогични, а мерките в областта на икономиката и на социалната политика са неадекватни”.

Това заяви в Шумен лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя присъства на отчетно-изборното събрание на общинската организация на партията.

Когато бяха по-малко случаите на заразени, имаше драконовски мерки, които нанесоха тежък удар на икономиката и на социалната политика, а последиците ще ги “берем” наесен. Сега прави впечатление, че има повече заразени, мерките се освобождават – само коментирам, че това изглежда нелогично. Виждате, че нито мярката 60/40, нито кредитните линии, които са отворени за бизнеса и физическите лица, работят в полза на хората. Там правителството е в пълен провал“, заяви лидерът на социалистите у нас, цитирана от БНР.

Нинова заяви, че мерките на правителството на премиера Борисов за икономическо подпомагане са: “абсолютно неадекватни”.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов заяви, че противоепидемичните мерки няма да бъдат допълнително затягани през юли и август, а ще се разчита, че хората ще спазват мерките срещу коронавируса.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme