Румен Гечев: Ежедневно гледаме разправии, корупционни скандали, кражби за милиони

Gechev BSP

Корнелия Нинова е добър лидер. Да, има фактори в БСП, които апелират за влизане в бъдеще в коалиция с ГЕРБ, но за мен това е крайно неприемливо. Няма как да управляваме с тази “шайка“.

Това заяви депутатът от ПГ на “БСП на България” Румен Гечев пред Дарик радио, който допълни: “С откраднатите пари, с нашите пари – едва ли има гражданин в България, който да не го вярва, ГЕРБ отива и си купува множество гласове, което е крайно недемократично“.

Народният представител от левицата коментира, че управляващите имат и нерегламентирана подкрепа: “Развеселяващо е да се смятат ДПС за опозиция. Те подкрепят всички ключови закони на ГЕРБ. Както знаем, в ДПС има фигури, които понякога държат на малкия си пръст правителството. Единствената партия в парламента, която критикува властта, гласува срещу нейните предложения и която не участва в задкулисни договорки, е БСП“, каза Гечев.

Закони се сменят през 3 дни. Ежедневно гледаме разправии, корупционни скандали, кражби за милиони, маса чуждестранни инвеститори бяха изгонени и целият свят започва да гледа с неуважение на България. Чуждите инвестиции в България са под 1 милиард евро годишно, което е 9 пъти по-малко от 2007-2008 година, което е пълна трагедия“, заяви народният представител.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme