Скандал разтърси още една голяма организация на ГЕРБ

GERB kongres

Влиятелни представители на организацията на ГЕРБ в Плевен са изпратили отворено писмо до премиера и лидер на управляващата партия Бойко Борисов. В него те изразяват недоволството си срещу действията на местния координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, който е и областен управител.

В писмото, подписано от председателя на общинската структура на ГЕРБ Петя Василева и от още осем партийци, се твърди, че Мирослав Петров приемал решенията при задкулисни договорки с местните структури на БСП и ВМРО, пише “Дневник“.

“Заради действията на Петров и явното му желание за реваншизъм” се руши доверието на младите и интелигентните плевенчани в ГЕРБ, твърдят подписалите писмото. Това било доказателство, че той е неспособен да оглавява областната структура. Партийците от Плевен искат Борисов да изслушва доводите им, които били споделени и след местните избори през миналата година. Писмото е разпространено от местни медии и засега не е коментирано от партийната централа.

Преди дни ключови активисти на общинската структура на ГЕРБ във Видни обявиха, че подават оставки заради несъгласие с областното ръководство: Защо 48 човека напускат ГЕРБ във Видин

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme