Корнелия Нинова в Казанлък: Дадохме властта на членовете на БСП

Ninova BSP socialisti Kazanlak

Европейските средства, които ще получи България трябва да послужат за финансиране на нов модел на здравеопазване. Имаме план за възстановяване на икономиката. Трябват инвестиции в родно производство и земеделие“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред социалисти от Казанлък и района. На срещата бяха обсъдени икономическите и социални мерки, които предлага партията за преодоляване на последиците от кризата с новия коронавирус.

Беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания в БСП, както и предстоящият пряк избор на лидер на партията.

За нас е очевидна компроматната война, която се води срещу БСП и Вас лично. За първи път в историята на партията някой председател дава право на всеки член да избира пряко и ние няма да отстъпим от това“. С тези думи се обърна към Нинова  общинският председател на БСП-Казанлък Румяна Друмева.

От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната. За мен е важно, че дадохме властта в ръцете на партийните членове. Вярвам във вашата мъдрост. Винаги в тежки ситуации е сработвала имунната система на партията и нейните членове са я стабилизирали. Знам, че и сега ще бъде така“, отговори Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme