Народен представител: В момента Корнелия Нинова няма реална алтернатива за лидерския пост

Ninova parlament 20 mai 2020

Смятам, че в момента Корнелия Нинова няма реална алтернатива за председателския пост. Твърдя, че има още много какво да предложи на партията. Да довърши и реформата, която е започнала –  процес, който най-накрая до бъде доведен до нужния край. БСП ще се намира в много по-различна кондиция след това“.

Това заяви говорителят на парламентарната група на “БСП за България” Александър Симов пред Би Ти Ви (btvnovinite.bg).

Социалистът коментира и опитите на “бизнесмена” Георги Гергов да овладее БСП и да я поднесе на тепсия на управляващите от ГЕРБ:

Г-н Гергов има пълното право да изразява свободно своето мнение. Критиката ми към него в случая е, че когато изразяваш симпатии към Бойко Борисов – в качеството си на областен председател на БСП-Пловдив, следва да си се допитал преди това до организациите и чак когато си бил подкрепен от колегите, да изразяваш подобни коментари. Да заявяваш, че БСП трябва да влезе в коалиция с ГЕРБ, при положение че на всички конгреси и партийни събрания се приема твърдото решение – партията да следва линията на твърда опозиция, а ти да агитираш към обратното и към неспазване на официалната партийна линия и политика, е изключително неуместно“, заяви Александър Симов.

Aleksandar Simov BSP BTV

Ние виждаме как всички мерки, обявявани тържествено на брифинг след брифинг, започват да гърмят една по една или да биват променяни непрестанно – нещо обявено вчера, днес вече е друго. От прословутата мярка “60/40” са се възползвали малцина – от статистика излиза, че от фирмите в България са се възползвали по-малко от 1% от тях. Защо нито един от българските граждани не получи реална помощ? Не заеми, а реална помощ, така че хората да могат да усетят, че има държава зад тях. Никой обаче от хората не усети, че има държава, която да може да им помогне в тази ситуация“, допълни говорителят на социалистите.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme