Корнелия Нинова със силно обръщение към лидери на партии и премиери на страни от ЕС

Kornelia Ninova

Председателят на БСП Корнелия Нинова участва във видеоконферентна среща на лидерите на партии, премиери и европейски комисари от семейството на Партията на европейските социалисти (ПЕС).

Основна тема на дискусията беше планът на ПЕС за възстановяване на Европа след епидемията от новия коронавирус, съобщиха от социалистическата партия.

Корнелия Нинова е изтъкнала пред европейските лидери приоритетите на БСП за подкрепа на работещите и бизнеса по време на кризата. Трябва бързо да бъде осигурен минимален доход на най-засегнатите от нея, категорични са бълагрските социалисти.

„За съжаление, в България тази помощ се изразява основно в отпускането на кредити, които хората трябва да връщат, изправени пред неяснотата за собственото си бъдеще“, алармират от БСП.

Последиците от кризата не могат да се борят само с кредити. Нека защитим работните места, малкия и среден бизнес„. Това е категоричното мнение на Нинова, изразено по време на видеоконферентната среща с лидерите от Партията на европейските социалисти.

От БСП изтъкват, че в редица страни от Европа се оказва и безвъзмездна помощ на пострадалите от кризата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 24.04.2020 — 10:00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme