Депутат от БСП покани „бизнесмен“ Георги Гергов официално да премине към ГЕРБ

Georgi Gergov - Boiko Borisov - Ivan Totev

От няколко дни вътрешните демони и външните сили отново са активизирали медийната звезда на другаря Георги Гергов. Гледах негово интервю в сутрешен блок. То беше брилянтно. Брилянтно интервю на средностатистически гербаджия. Чудо!“.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук говорителят на парламентарната група  на „БСП за България“ Александър Симов.

Той е категоричен, че пловдивският „бизнесмен“ Гергов е доволен от мерките на кабинета на премиера Борисов, защото те са направени точно за богати хора като него и за никой друг.

После се разля в красивата си фантазия как бизнес, народ и управляващи заедно ще преплуваме през тази криза. По време на криза не можело да има самоцелна опозиционност. Всички трябвало да си подадем ръка и да не трупаме политически дивиденти. Забележете! Това е позиция на нахранен и то от властта човек„, посочва Симов.

Георги Гергов е един от отявлените противници на лидера на БСП Корнелия Нинова в социалистическата партия. Близките отношетия между „хората на Гергов“ и ГЕРБ не са тайна. Той бе един от най-отявлените поддръжници на идеята за коалиция между Столетницата и партията на Бойко Борисов. Освен това правителството на ГЕРБ демонстрира към него впечатляваща щедрост. През октомври 2018 година кабинетът на Бойко Борисов отпусна 43,2 милиона лева от бюджета, с които община Варна да закупи от Гергов терен в центъра на града, известен като „Дупката“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 24.04.2020 — 16:19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme