Премиерът Борисов за президента Радев: Излъга, в което аз се заклевам във внуците си

Radev - Borisov

Вce eднo e eдин чoвeк дa ти удaри шaмaр, a пocлe aнoнcът нa Би Ти Ви e “двaмa cи бият шaмaри”. Въобще не искам да го коментирам” (facebook.com).

Така министър-председателят Бойко Бoриcoв отговори днес нa въпрoc на журналисти – как ще коментира интервюто, което прeзидeнтът Румeн Рaдeв даде вчера за Би Ти Ви: Президентът Радев: Премиерът е обигран политик, но не приемам да си гради образа на спасител върху страха, който той сам раздухва

Вчера, в случая това, което той каза – излъга, в което аз се заклевам… във внуците си. Обади ми се, че ще върне ветото с двете точки… Пуснете си интервюто му след това, да видите какви неща изговори. Как България не е била готова за кризата?! Ми, вие нали гледахте ученията, които проведохме. Коя държава в света… И с цялото ми уважение, сравняват ме с Германия и Сингапур. Най-подредените държави в света! Що не ме сравняват сега с Източния блок, с Балканите, с други европейски държави?!

Ами милион пъти някой да повтори „масово тестуване“, физически няма тестовете. Никоя държава ги няма… Извинявайте! Дори само това като кажеш, че не е готова България за кризата, това е вероломно нападение. То не е протегната ръка. Това не успокоява хората!”. Така премиерът Борисов коментира по време на днешното си посещение в Хасково отношенията си с президента Радев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme