Корнелия Нинова: Добре е премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, с всяко свое изявление увеличава паниката в страната

Borisov Ninova

Добре е премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната„. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание.

Искаме да коментираме ситуацията с развитието на коронавируса в България. Тази ситуация изисква хладен разум, отговорност и реакция без паника. Смятаме, че е добре да се даде думата на сериозни хора и професионалисти. Ние сме готови с всичко, което е необходимо като опозиция да съдействаме за изпълнение на разумни решения. Може би е добре, премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната„, смята Нинова.

Тя коментира, че министър-председателят е посочил, че сме във война.

Няма как в едно изречение да кажеш: не се паникьосвайте, ние сме във война„, смята председателят на социалистите, цитирана от focus-news.net.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 11.03.2020 — 12:09
  1. Нинова за сега е хубаво да не говори много, ако имат някой експерт да го пращат,стига вече писна ни от нейните празни приказки От два дни някои заведения не работят и голям вой,сега се покажете ,помогнете,всички може да си пратите за 15 дни ,да не говорим за аптеките ,вярно е че без тях не можем,но те много време все грабят и вместо да даряват маски и дезинфектанти и те искат.Нали чак сега се върза всичко ,20 години само приходи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme