Нинова с още номинации за лидер на БСП, а Паргов за председател на столичните социалисти

BSP Sofia konferencis Ninova Pargov

Лидерът на БСП – София Калоян Паргов получи още 6 номинации за председател на Градския съвет на столичните социалисти. Това стана на партийни конференции, които бяха проведени през уикенда в районите –  “Красно село”, “Лозенец”, “Връбница”, “Витоша”, “Слатина” и “Подуяне”.

Така Паргов вече е издигнат за нов мандат като лидер на БСП в София във всичките 18 района, в които до момента са проведени партийни форуми. Той заема поста от 2013-а година.

Корнелия Нинова е с още 6 номинации за нов мандат като председател на БСП. Така в София до момента тя е издигната за нов мандат на поста във всичките 18 столични района, в които са се състояли партийни конференции.

Още 5 номинации получи Калоян Паргов и вече има общо 10. А Кирил Добрев добави 3 и има 7 от 18 проведени конференции.

Във всичките шест района, в които се състояха конференции на организациите на БСП през миналия уикенд, бяха преизбрани председателите. В “Красно село” – Николай Николов, в “Лозенец” – Николай Велчев, във “Връбница” – Християн Кръстев, във “Витоша” – Орлин Ваташки, в “Слатина” – Иван Пешев и в “Подуяне” – Веселин Гъжев запазиха постовете си.

Използвам случая да поздравя всички номинирани и да пожелая успех“, каза Калоян Паргов.

Бъдещето на БСП зависи от изборите и решенията, които всеки от нас прави и приема в рамките на правомощията си. Поради това е толкова важно да работим разумно и да бъдем отговорни. Вярвам, че обединени зад общи леви каузи и политики, сред които справяне с неравенствата и подобряване на стандарта на живот на гражданите в България, ще успеем да върнем БСП на полагащото й се място, а именно – в управлението на държавата“, категоричен е лидерът на столичните социалисти.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme