Народният представител Антон Кутев: За първи път виждам премиерът Борисов толкова безпомощен

Borisov dzhip sluzheben dgip slugeben

“Аз не казвам, че премиерът Борисов е прал пари, защото нямам тези доказателства… Самият факт, че “вкарва” в този случай рублите и московското влияние означава, че той е доста притеснен, поне според мен”.

Това каза вчера пред bTV народният представител от ПГ на “БСП за България” Антон Кутев по повод коментара на Борисов за публикацията в испанския вестник “Ел Периодико”, която е озаглавена: “Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиер-министъра на България”: Испанско издание: В Барселона разследват дали българският премиер Борисов е свързан с пране на пари

“Ако има влияние на Москва, то трябва да е в обратната посока. Тази къща е собственост на някакъв човек, който очевидно се познава с Борисов, който е пряко свързан с Москва, защото е руснак. При това положение да кажеш, че те са от обратната страна е абсолютен нонсенс. За първи път виждам Борисов толкова безпомощен, ако трябва да съм откровен”, уточни Кутев.

Anton Kutev BSP bTV fevruari 2020

Депутатът от ПГ на “БСП за България”, че притеснението на българския премиер идва от факта, че става въпрос за разследване на европейска полиция и прокуратура,  той не може да има никакво въздействие върху това.

На въпрос на телевизонна водеща от bTV – дали не е възможно публикациите да са кампания за набедяване, Кутев отговори: “Възможно е и това да става, но аз си спомням много добре момента, когато избухна скандалът с Мишо Бирата. Тогава си мислих, че властта ще се търкаля по улиците… Тогава Борисов се измъкна, като всички служби започнаха да разследват не дали премиерът се е обадил, спряла е проверката и е ощетил бюджета, а дали записът е автентичен”, припомни депутатът от “БСП за България”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. ХА-ХА-ХА !!!

    Много е подъл тоя Путин ! Да вземе, да купи къща за 3 милиона евро на Бойковата любовница ! Не стига това, ами и луксозен бутик на главна улица в Барселона, че и едно Порше за 70 000 евро.
    Подла работа ви казвам !

    1. А и остави другото ами взел та направил дете на нашия баламурник.

  2. Zaharinka stoqnova

    Каша, пълна каша. Всички ще се измъкнат изпрани и чистички и много богати! Помнете това, което пиша. Убедена съм!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme