Президентът Радев с коментар за премиера Борисов: Да не допускаме България да се управлява с копойски методи!

borisov radev

Президентът Румен Радев обяви, че продължава да е убеден, че е подслушван със знанието на министър-председателя Бойко Борисов. Премиерът отрече това твърдение в края на миналата седмица.

Пред журналисти държавният глава направи остър коментар по адрес на министър-председателя:

Той се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали?!

Очевидно е, че господин Борисов използва службите за свои политически цели, указва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е ангажирана и впрегната да респектира несъгласните българи.

Поради това трябва да отстояваме правата и да не допускаме България да се управлява с копойски методи!“.

Държавният глава заяви още, че “в безсилието си” премиерът Борисов атакувал неговото семейство, като посочи:

Методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода, но драмата на господин Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване – чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението“.

Преди два дни премиерът Борисов отхвърли твърденията, че е знаел за подслушвани от ДАНС телефонни разговори по разследване на фирма, свързана с модернизацията на армията.

Прокуратурата обяви, че публикуваният аудиозапис, на който се чува и глас – вероятно на държавния глава, е приет като доказателство по досъдебно производство.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme