Народен представител: ГЕРБ попаднаха в капана, който сами бяха заложили за президента Радев

Borisov GERB kmetove

“ГЕРБ попаднаха в капана, който сами бяха заложили за президента Радев. По принцип този импийчмънт беше невъзможен да се случи и те видяха заплаха за самите себе си, ако предприемат такива действия“.

Това заяви пред Нова телевизия народният представител от парламентарната група на “БСП за България” Иван Иванов.

Ivan Ivanov deputat BSP

Народният представител Иван Иванов каза, че войната между институциите се разпалва от ГЕРБ – именно те са атакували президента след неговата реч.

Виждаме протести почти всеки ден, които са в резултат от кризи, причинени от това управление – проблеми с водата, въздуха, отпадъците… Сега се заговори отново и за корупция. Когато ние иницииарахме първия вот на недоверие заради корупцията, тогава управляващите казаха, че няма такова нещо. Сега американците им казаха, че има. Всички тези неща нагнетяват обществените напрежения и в крайна сметка се стига до тези протести“, каза народният представител от левицата.

Той каза, че управляващите трябва да махнат “розовите” очила и да разберат, че държавата има сериозен проблем с корупцията.

“Те трябва да се задействат, а не да чакат да информация отвъд Океана”, категоричен е Иван Иванов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Станински

    Те, за съжаление не чакат ,а и не получават информация от господарите си отвъд океана !? Получават само инструкции,които стриктно изпълняват !?За наше съжаление !?

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme