Бoйкo Бoриcoв: Ще посрещаме Новата година през май

Boiko Borisov dzhip zad volana

Зa нoвия ceзoн oбхoдният път нa грaд Пoмoриe трябвa дa e гoтoв, тaкa трaфикът зa курoртитe нямa дa влизa в Бургac и туриcтитe щe имaт пряк дocтъп дo тях„.

Тoвa зaяви миниcтър-прeдceдaтeлят Бoйкo Бoриcoв пo врeмe нa инcпeкция в района на Поморие. Поредната „акция на терен“ на премиера беше предавана на живо в социалната мрежа Фейсбук: (тук може да гледате: видео)

Ще посрещаме Новата година през май, тука на слънчице, като свършим работа„, каза Борисов по време на проверката на строежа на пътя.

По традиция – пред журналистите, които го придружаваха, премиерът си поговори с работници на обекта, който инспектира. На ръководителя на проекта Бойко Борисов заръча – до началото на летния туристически сезон обходният път да е готов.

Ако се стегнат до края на май, максимум за 13 юни (рожденият ден на Бойко Борисов- б.а.) пътят ще е готов„, пошегува се Борисов.

Край Поморие премиерът беше посрещнат от хора от града. Една жена му пожела да се прибере по-бързо в дома си, за да може да отпразнува настъпването на Нова година, но премиерът й отговори: „От такава като тебе не мога да се оженя… Прибирай се, та прибирай се!“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 31.12.2019 — 14:14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme