Лидерът на БСП отправи остро послание към председателя на ДПС Мустафа Карадайь

Ninova BSP Karadaia DPS

Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, “олицетворяваме това недоразумение в политиката”.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя коментира изказване на председателя на ДПС Мустафа Карадайь, в което той нападна и БСП.

По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция – ГЕРБ, ОП, ДПС”. Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия – раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите, както беше на последните избори“, пише Нинова.

Тя призова партиите, които подкрепят правителството, да се разберат вътре помежду си и да не прехвърлят противоречията си върху БСП.

Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й“, категорична е лидерът на социалистите.

Казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на държавата. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по-важни, го покажете с действия, не с голи думи“, призозава Корнелия Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme