Представител на ръководството на БСП: Михаил Миков не спира да уронва престижа на партията

Mihail Mikov

Михаил Миков не спира да уронва престижа на партията. Много работихме по време на тези избори и не е етично г-н Миков да принизява този труд. Вчера се приемаше бюджета, а аз не чух той да отправи една критика към управляващите. Вместо това не спря да говори за раздори в БСП и смачкване на структурите в страната. Сами видяхте, че вчера колегите от Варна в декларация отрекоха да има такова нещо и да искат оставката на Корнелия Нинова“.

Това заяви пред Би Ти Ви народният представител от БСП за България Стоян Мирчев, който е и член на ръководството на социалистическата партия – Изпълнителното бюро на НС на БСП.

rsz_stoian_mirchev_bsp

Мирчев коментира вчерашното интервю на бившия председател на партията Михаил Миков, в което той отправи критики към настоящото ръководство на социалистите.

Искам да ви поздравя, че сте успели да намерите г-н Миков, защото аз не го видях нито веднъж по време на предизборната кампания. Скри се. В последните месеци той критикува само БСП и не съм чул да отправи една критика към ГЕРБ. Вчера той не спомена цялата истина, а е човек с голям опит в политиката. Той не спомена, че на тези избори печелим четири областни града, а през 2015 година, когато той организираше изборите, най-голямата община, която спечелихме, бе Асеновград“, заяви представителят на Изпълнителното бюро на НС на БСП.

БСП ще отчете резултатите в неделя на своя Национален съвет. Със сигурност те са по-добри за нас от 2015 година. Резултатите от изборите трябва да се коментират след разглеждането на цялостната картина. На тези избори ГЕРБ се явиха на много места в коалиции. На други места получиха 100-процентова подкрепа от ДПС. Всичко това оказва влияние. БСП на много места вдигна резултатите и спечелихме повече общински съветници. На места и ние се явихме в коалиция, но твърдо защитаваме нашите политики“, категоричен бе Мирчев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme