Премиерът Борисов нападна президента Радев, намекна за участие в контрабанда

Borisov GERB kmetove

Премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ събра всичките си новоизбрани кметове на общини, за да демонстрира изборна победа. Той обвини дясната партия “Демократична България”, че се е “съешила” с Мая Манолова, Корнелия Нинова и президента Румен Радев.

Борисов смята, че масовото гласуване за Йорданка Фандъкова в предимно ромските райони на София било схема, подобна на Костинбродската афера.

Понеже казаха: „Циганите много обичали Бойко…Бойко имат право да го обичат! Те като ме видят, скачат и викат. Това е защото им осигуряваме работа. Вкарахме 50 000 деца да учат. (…) За София да си говорим с високоинтелигентните. Ако не са ромите в София, кой ще ни чисти, кой ще ни погребва?! Мръсната работа я вършат само те. Ние сме им осигурили да си изкарват с честен труд парите”, каза още премиерът.

Той не пропусна да нападне президента Радев. Бойко Борисов заяви: “Бой по контрабандата, такова чудо. И само във времето на служебното правителство се губят към сто ТИР-а цигари. Преди и след, нали, в тоя промеждутък. Нищо не казвам. Просто – в митнците и в данъчните, сто ТИР-а се губят (очевидно коментарът на премиера е за кабинета на служебния премиер Огнян Герджиков, който беше назначен от държавния глава в края на януари 2017 година).

Освен това Бойко Борисов каза, че в ромските секции в цялата страна на президентски избори Румен Радев е получил 40 915 гласа, “а за нашата Цецка два пъти по-малко”. След това намекна, че още не е минал срокът за разследване на аферата “Костинброд”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme