Лидерът на столичните социалисти опроверга електронно издание на Домусчиев

Pargov BSP Sofia

Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската организация на партията за решенията и действията в предизборната кампания. Твърденията за отправяни критики от членове на ИБ на БСП към решенията и действията на Софийската организация на партията – и най-вече в седмицата преди балотажите, не отговарят на истината“.

Това е категоричната позиция на председателя на БСП – София Калоян Паргов по повод публикация в сайта dariknews.bg. Това електронно издание е собственост на предприемача Кирил Домусчиев, а не на “Дарик радио”, обявиха в началото на септември от Дарик радио – Варна, цитирани от glasove.com

Оценката на ръководството за резултатите в София бе дадена и от председателя на НС на БСП Корнелия Нинова в интервю в национален ефир. И тя е много добра… Ръстът на подадените гласове за БСП в национален мащаб – в голямата си степен, се дължи на ръста в София от над 35 000 гласа спрямо 2015 година”, посочва Паргов, цитиран от cross.bg

По повод твърдението за подкрепа на кандидати на десницата, лидерът на столичните социалисти заяви: “Няма нищо укоримо в призива на балотажа да се гласува за кандидатите на промяната. Този призив е напълно в унисон с решението на Националния съвет на БСП за взаимодействие на местно ниво с всички политически субекти, с изключение на ГЕРБ“, припомни Паргов.

Той обърна внимание на това, че има и райони, в които десните подкрепиха кандидатите на БСП за райнони кметове и допринесоха за победата им – в “Изгрев” и в “Младост”.

Още малко смелост и политическа далновидност не достигнаха, за да постигнем победата на Мая Манолова и промяната да се случи“, убеден е лидерът на столичните социалисти.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme