Манолова: „Фандъкова е фаворит на ромския вот“

Iordanka Fandakova Maia Manolova

Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на г-жа Фандъкова. Вотът й е организиран. Има подаден сигнал от адвокати за подобни нарушения в изборния ден. Фандъкова е фаворит на ромския вот. Всеки може да проследи секциите във „Факултета” и във „Филиповци” в София. Да се гласува ударно рано сутринта е съмнително. Според социолозите сътоношението между двете ни беше 40 към 10 преди 10.00 часа„.

Това заявипо Нова телевизия кандидатът за кмет на София Мая Манолова, подкрепена от БСП. 38 000 гласа е разликата между Фандъкова и Манолова на първия тур от изборите.

Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората„, каза още Манолова.

Тя допълни, че финансите, които са вложени в кампанията й, може да види всеки в реално време в интернет.

Информация за парите има на сайта на кампанията ми. Не чух колко пари г-жа Фандъкова е похарчила за кампанията си. Не стана ясно колко струват билбордовете, с които тя разполагаше„, заяви кандидатът за кмет на София.

Манолова предизвика Фандъкова да не се крие.

Тя избяга от разговор. Готова съм на дебат преди балотажа. Нека да дойде и публично да обсъдим проблемите на София„, каза още Манолова.

Тя заключи, че е време да свалим авторитарния режим, който управлява както София, така и България.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 31.10.2019 — 9:53

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme