Корнелия Нинова: Властта насади страх у българите

Ninova Pleven BSP

Здравейте, победители! На последните европейски избори вие накарахте Борисов да каже, че ще чисти до корен в ГЕРБ- Плевен, защото бяхте по-добри. Пожелавам ви да се представите още по-добре на 27 ноември“.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред обществеността в Плевен.

Тя изрази подкрепата си за кандидата за кмет на Плевен от левицата Илиян Йончев, кандидатите за кметове на общини и листата за общински съветници.

Те са умни, подготвени професионалисти. Това е екипът, който може да свърши работа за вас“, каза тя.

Привличането на голям инвеститор в Плевен е една от най-важните задачи на БСП. Ние имаме конкретни предложения. За да стане това факт, трябва да се предоставят общински терени на такива инвеститори, да се намалят местните данъци и такси за тях“, заяви лидерът на социалистите.

Ние излизаме пред вас с много ясни и категорични ангажименти, но имаме два основни опонента – първият е страхът. Срещам го навсякъде. Обикалям цялата страна и разговарям с най-различни хора – от най-малкото село до най-големия град. Властта насади страх у българите. Страх, че ако изразят различно мнение, ще бъдат преследвани на работното си място, ако работят в администрацията. Ако имат бизнес, той ще бъде проверяван. Това е голямото предизвикателство пред нас и то няма партиен цвят. Да освободим хората от този страх и те без натиск да изберат водачите си“, призова Нинова.

Вторият ни опонент е подмяната на вота. Навсякъде ме посрещат с притеснения за купуване на гласове и фалшификации. 50 лева за гласа ви днес – ви гарантира четири години от същото. Човешкото достойнство не се продава и не се купува“, каза още лидерът на БСП.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme