Корнелия Нинова с план за подобряване на живота на хората в отделните общини

rsz_ninova_buzlugzga_2018

Една от първите задачи на нашите кандидати в Хасково, когато ги изберете, ще бъде да решат проблема със замърсената вода на Хасково. Този проблем стои неразрешен години наред. В Симеоновград водата е замърсена с манган, в Хасково е замърсена. Навсякъде депата за битови отпадъци са препълнени. Темата за чистия въздух, за чистата вода, природа и храна става първостепенна“.

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова, която посети Хасково, за да подкрепи кандидата за кмет, издигнат от левицата – Коста Стоев, листата за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места.

Горда съм да стоя редом до този екип. Подготвени, умни, почтени хора. Те ще работят за добруването на всички вас“, заяви Нинова.

Тя обясни, че за да станат по-евтини услугите, е нужно да спрат да се дават на концесия: “Когато общинските дружества изпълняват тези поръчки, всички комунални услуги ще станат по-евтини – и водата, и сметосъбирането, и другите услуги“.

Ninova Haskovo kandidat kmet Kosta Stoev

Лидерът на БСП бе категорична, че е наложително да се промени централната политика към общините.

Сега парите от данъците отиват в централния бюджет. Нашето желание е процент от данъците, събрани от Хасково, да остава в града. А не всичките пари да отиват в централния бюджет и премиерът – независимо кой е той, да ги раздава еднолично, за да получи политически дивиденти. Нашият екип поема ангажимента да не вдига местните данъци на хората“, каза Корнелия Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme