Лидерът на БСП: Нека помогнем на всеки да бъде свободен човек

Kazanlak Ninova oktomvri 2019

Председателят на БСП Корнелия Нинова посети Казанлък, за да подкрепи кандидите на левицата за изборите за общински съветници и кметове.

Поздравявам ви за всичко, което правехте като опозиция в годините на  управление на ГЕРБ в общината. Ще изтъкна само едно – благодарение на вас беше спасена базата в Равда от продажба и обслужване на задкулисни интереси. Така показахте, че няма да допуснете разграбване на общинската собственост. Зная, че ще продължавате да пазите интересите на съгражданите си“. С тези думи Нинова се обърна към представителите на БСП в община Казанлък.

Тя обясни нуждата от промяна в града – общината се управлява задкулисно, правят се ремонти на ремонтите, не се прави социална политика.

Има потенциал за промяна, а единствената пречка е страхът – страхът да изкажеш мнение, да критикуваш властта, дори да бъдеш днес тук. Нека помогнем на всеки да бъде свободен човек“, завърши Нинова.

Лидерът на БСП припомни, че кандидатът за кмет на Казанлък Стоян Петров е завършил Висшето военноморско училище и е капитан трети ранг.

Петров е човек, който никога не се е докосвал до политиката, до обществена поръчка. Той е почтен професионалист, отдаден на вас. Предлагаме ви личност, чийто живот е отдаден на честта и достойнството“, каза още председателят на левицата.

Кандидатът за кмет Стоян Петров подчерта: “Не приемам модела на управление на Казанлък – еднолични решения, липса на професионалисти“.

Корнелия Нинова изрази подкрепа и за кандидатите на БСП за общински съветници в Казанлък и района. Лидерът подчерта, че листата с кандидатите е съчетание на много опитни и много млади хора. Средната им възраст е 39 години.

Това е един от резултатите на промяна в партията. В цялата страна имаме над 500 млади хора кандидати за кметове и общински съветници“, подчерта лидерът на БСП.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme