Калоян Паргов: Заставаме пред вас с високо вдигнати чела

Pargov BSP Sofia

Заставаме пред вас с високо вдигнати чела и изразяваме увереност, че следващият мандат на Столичния общински съвет може да бъде по-успешен. Ако формираме ново мнозинство, различно от досегашното“.

Това заяви лидерът на БСП – София и водач на листата на кандидатите за общинските съветници на социалистите Калоян Паргов пред стотици граждани от районите “Надежда” и “Връбница”.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на БСП Албена Кръстева, Пламен Фердов и Димитър Петров, кандидатите на социалистите за кметове на район “Надежда” – Стоян Цветков и на “Връбница” – Владимир Петров, както и заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов.

Ние искаме вашето доверие за листата на БСП и за тези две момчета – Стоян и Владо. Те знаят болките и проблемите на районите си. Живеят в тях. Те са едни от нас. Те разбират възмущението на гражданите в „Обеля“ срещу застрояването на междублоковите пространства. Те са наясно с всички трудности, които изпитваме, когато вървим по нашите малки вътрешноквартални улички. Ако не се спънем в някоя дупка, то може да стъпим на някоя плочка, която ще ни оплиска с кал.  Навсякъде има занемарени градинки, разнебитени детски площадки…“, каза Калоян Паргов.

От четири години слушаме кмета Фандъкова, че управляващите в Столичния общински съвет щели да влязат в кварталите. Е, ние във „Връбница“ не видяхме да влизат“, коментира лидерът на столичните социалисти.

Pargov kandidati na BSP Sofia

Сега е моментът да подобрим положението. Срещнах се с много хора и обсъдихме проблемите на района. Оказа се, че имаме много ново строителство, но няма прилежаща инфраструктура. Няма достатъчно пътища, а част от хората имат проблем дори с достигането до метрото. Няма достатъчно детски градини“, каза кандидатът за кмет на район “Надежда” – Стоян Цветков.

Той акцентира и върху сигурността в район „Надежда“: “Имаме голям проблем. Хората ми казват, че даже са престанали да подават сигнали в полицията, защото нямат доверие, че ще се промени нещо”, каза Цветков.

Към гражданите се обърна и кандидатът за кмет на район “Връбница”  – Владимир Петров: “Подкрепете ме, за да получи районът най-после кмет, който ще работи за поддържането на зелените площи, за чистотата, за уличното осветление и за инфраструктурата на върешнокварталните улици. Кмет, който ще изгражда спортни площадки и детски градини. Кмет, който ще работи реално за подобряване на жизнената среда в нашия квартал и който ще се ръководи единствено от интересите на местната общност“.

Той се ангажира, като кмет на “Връбница”, да работи за разширяването на булевард “Ломско шосе”, което е важно за жителите на района. Владимир Петров допълни, че това трябва да стане при справедливо обезщетение на хората, чийто имоти попадат в обсега на разширението.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme