Мая Манолова с много остър коментар за премиера Борисов

Maia Manolova

За последната една година нашите срещи с премиера Борисов бяха точно две. За майките с увреждания –  по негово искане, през юли миналото лято. След това, когато отидох и му казах, че няма смисъл да съм повече омбудсман, защото те ме бойкотират и казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет. За една година – две срещи. Казано с други думи, този човек не казва истината“.

Това заяви пред bTV кандидатът за кмет на София Мая Манолова, която е подкрепена от “БСП за България”. Тя коментира реплика на Бойко Борисов, който заяви в интервю за bTV на 8 октомври, че Манолова често ходела при него.

Manolova Borisov

Да не разваляме хубавата атмосфера с този човек!”, каза още Манолова в студиото на същата телевизия, в което бе с дъщеря си и внука си.

За какво? За какво да му дължа благодарност на Борисов?! Аз бях избрана от народните представители. Той е премиер толкова години и не разбира, че не той команда парламента и различните парламентарни групи. Може би собствената си, но не и останалите“, посочи тя.

Не знам как не разбира, че парите, които се отпускат, например за хората с увреждания, които повтаря – тези 150 милиона лева, не ги е дал на мен, а трябваше да са за тях, но те не стигнаха до тях. Те просто отидоха в друга посока и законът за личната помощ не работи“, подчерта Манолова.

За какво ми помогна Борисов: за това, че сложиха закона за банките „на трупчета“ или за бързите кредити, или за колекторските фирми, за наказателната лихва?… Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група… Как ме бил подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на симпатия ли?!”, попита още Манолова и не скри натиска над семейството й от страна на управляващите.

Аз разбирам, че за него залогът е огромен. Че той ще я брани тази власт на всяка цена, със зъби и нокти. Но власт не се брани по този начин – с лъжи, с натиск, инсинуации, внушения, дискредитирине на друг човек. Те атакуваха цялото ми семейство… дъщеря ми, зет ми, съпруга ми, близките ми хора.

Те! Те лепят стикери по автомобиите на хората в София с моя лик, които не могат да се махнат, за да ме дискредитират, да вбесят хората. Използвам случая да се извиня – от тяхно име да се извиня!”, каза Манолова, цитирана от пресцентъра си.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme