Социалистите алармират: Агресията не може да замести липсата на аргументи

BSP Pozitano centrala

Вчера в ефира на Нова телевизия се проведе дебат между кандидатите за кмет на община Русе. По време на дебата, а и след него “агитката”, подкрепяща кандидата на ГЕРБ Диана Иванова, водена лично от председателя на общинската структура на партията Росен Даскалов, е демонстрирала поведение, присъщо на мутренска групировка – жестове на заплаха и думи, неприсъщи за политици, искащи доверието на избирателите“.

Това се казва в позиция на Националния предизборен щаб на “БСП за България”, изпратена до медиите.

Не отива на новия общински председател на ГЕРБ в Русе да отправя следните заплахи към представители на БСП: “Око за око, зъб за зъб”, както и “Отвън ви чака група хора и всички методи са позволени”. На призива да се държи културно, той е отговорил: “Кой е казал, че съм културен?“, се казва още в текста.

Ruse kandidati kmetove Pencho Milkov Diana Ivanova

Неприятен факт за репутацията на Нова телевизия е, че не е бил спазен регламентът за брой на подкрепящите кандидатите. В импровизираното студио са били допуснати  повече хора, които подкрепят политическа партия ГЕРБ. Напомняме им, че в качеството си на организатор на дебати, носят отговорност за неговата почтеност и равнопоставеност. Вчера за съжаление такива не са били осигурени.

Националният предизборен щаб на БСП оценява това поведение като поредния пример за стила на ГЕРБ да сплашване на опонентите си. БСП стои зад всички свои кандидати и заявява, че те няма да се влияят от това и ще продължат да водят чиста кампания, залагайки на аргументите в политическия дебат, не на агресия“, обявяват социалистите.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme