Кандидат за кмет разказа как е помогнал на хората в един от най-големите ни градове

Pencho Milkov BSP

При срещите си с русенци разбрах, че всички копнеят за промяната, но много не вярват, че можем да я постигнем. Промяната зависи от всички нас. Гласът и на богатия, и на бедния, стария и младия има еднаква тежест – затова заедно можем да направим промяната, но тя изисква мобилизация. Изцяло съм свързан с Русе. Израснах тук, тук пораснаха и трите ми деца и вярвам, че след четири години хората ще виждат Русе като северната столица на България“.

Това заяви кандидатът за кмет на община Русе от “БСП за България” Пенчо Милков пред Нова телевизия.

Чистотата на въздуха в Русе е проблем от З0 години. Като дете носех маска в училище и за жалост миналата година видяхме същия феномен. Това, което ще направя още първите дни, когато стана кмет, ще бъде да дам цялата информация на гражданите“, каза още Пенчо Милков, който е народен представител.

Той припомни, че е успял да помогне на хората в Русе. След негови въпроси от трибуната на парламента, свързани с качеството на въздуха, три мобилни станции са били изпратени в Русе. Те веднага са констатирани нарушения и е била наложена глоба на един инвеститор, в размер на 400 000 лева.

Ще чистим редовно улиците, ще садим и дървета, защото чистотата на въздуха не е свързана само с промишлените замърсители. Ще направим така, че хората да имат възможност да заменят отоплителните си уреди“, обеща  кандидатът за кмет.

Той добави, че в работата си ще спазва принципите на единение, компетентност, прозрачност и почтеност. “Вярвам, че с усърдието и таланта ни можем да превърнем Русе в град, който другите българи да сочат за пример“, каза Милков.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

 

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme