Проф. д-р Анелия Клисарова разкри план за развитието на един от най-големите ни градове

Anelia Klisarova kandidat kmet Varna deputat BSP

Варна е третият по големина град в страната и обслужва здравно цяла Североизточна България. В града работят много квалифицирани лекари, прекрасни специалисти, но няма необходимата база, за да могат гражданите да се въползват от равен достъп и добри здравни услуги“.

Това заяви кандидатът за кмет от БСП проф. д-р Анелия Клисарова. Тя е категорична, че във Варна трябва да има детска болница.

Изграждането на такава болница е един от приоритетите, за които ще работя лично“, допълни проф. Клисарова.

Тя смята, че трябва бързо да бъде открит и център на Спешна помощ в квартал “Аспарухово”.

При натоварен трафик или друг проблем, който затруднява движението по Аспарухов мост, квартал “Аспарухово”, Галата и другите по-малки населени места, остават с отрязан достъп до неотложна помощ, споделят местните хора.

Лекар съм, професор в университет… Приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет на родния си град, защото съм варненка. Израснала съм във Варна. Семейството ми е във Варна. Искам градът да бъде променен така, че и внуците ми да останат тук. Инвестициите, иновациите, промишлеността, нови работни места – всичко това е изключително важно за развитието на Варна“, каза още проф. Клисарова.

Тя допълни, че общината във Варна трябва да обърне внимание на младите хора, да подкрепя иновативни практики и бизнес проекти.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme