Кандидатът на БСП за кмет на “Илинден” смята, че тези местни избори ще се различават от всички предишни (снимка)

BSP Pozitano centrala

Кандидатът на БСП за кмет на район “Илинден” в София Георги Томов събра на едно място по време на представянето на платформата си водещи фигури от всички подкрепящи го леви формации.

Лидерът на БСП – София Калоян Паргов, Ивайло Калфин от АБВ, лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева, както и представителите на ПП “Обединена социалдемокрация”, какато и на Национална републиканска партия присъстваха на събитието.

Домакин на срещата беше Владимир Данев – кандидат за общински съветник от листата на БСП и председател на социалистите в “Илинден”.

Pargov Doncheva Kalfin oktomvri 2019

Връщам се една година назад. На градската конференция казах, че има три условия, за да успее лявото и БСП. И трите се съдържат в думата консолидация“, коментира Калоян Паргов.

Консолидация на партията ни, консолидация на лявото – израз, на което е и нашето присъствие тук, макар и на районно ниво. Консолидация на онази част от обществото, която иска промяна на модела. Същата тази част, която иска промяна и една друга перспектива и решение на проблемите. А тази част от обществото е вече критична маса“, каза лидерът на столичните социалисти.

Кандидатът на БСП за кмет на район “Илинден” Георги Томов заяви, че предстоящите местни избори ще бъдат по-различни от всички предишни, защото сега може да бъде променена ситуацията.

Можем да дадем нова перспектива за развитие на района, на живота в него. Винаги успяваме да достигнем до балотаж на местни избори срещу ГЕРБ. Този факт, сам по себе си е достатъчна индикация за намеренията и желанията на нашите съкварталци за промяна на статуквото“, каза Томов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme