Весела Лечева: Много ме боли за пропуснатите възможности!

Vesela Lecheva BSP

Как така Велико Търново се превърна от града с толкова възможности, в града на толкова много пропуснати възможности? Защо в града, който се гордее, че е културна и историческа столица, младите хора нямат алтернатива за свободното си време?  Защото изборът къде да живееш и да се развиваш зависи много от финансовите възможности, но и от това дали градът предлага качествени културни събития. Защо общината не изпълнява задълженията си и не контролира сметопочистващата фирма, която оставя контейнерите за смет препълнени с дни? Защо с всеки изминал ден въздухът става все по-мръсен?”.

Това бяха част от въпросите и проблемите, които млади хора обсъдиха с кандидата за кмет на Община Велико Търново – Весела Лечева. Тя е представител на коалиция “БСП за България”, АБВ и “Движение 21”.

Младите хора признаха, че им харесва да живеят в старата българска столица, но си тръгват, след като завършат висшето си образование, защото не могат да си намерят качествена работа.

Много ме боли за пропуснатите възможности на Велико Търново и съм съгласна с вас, защото пропиляхме последните 10 години, в които Европа ни даде толкова помощ, за да достигнем социално-икономическите стандарти на развитите европейски страни. Заради всички пропуснати възможности, е време да кажем: Точка на това управление!”, каза Весела Лечева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme