Бойко Борисов с остър коментар за БСП и Мая Манолова

Boiko Borisov

Битката в момента, ако има битка, тя е между ГЕРБ и ДПС в смесените райони. БСП ги няма. Тя битката в София е завършила преди да започне. Г-жа Манолова няма група. Аз като станах кмет на София, станах кмет без общински съветници. А общинските съветници приемат решения. Ама аз тогава бях толкова силен, че те не можеха да се противят. С тези групи от общински съветници, които ги има, как ще работи г-жа Манолова?“. Това заяви премиерът Бойко Борисов тази сутрин пред bTV.

Аз никога не предопределям резултата. Нито съм врачка, нито съм оракул“.

Така Борисов отговори на въпрос на телевизионния водещ – дали е възможно Мая Манолова да спечели изборите за София.

Но само си представете, ако стане така – най-голямата група в местния съвет е на ГЕРБ. Как ще си направи бюджета?! Как ще си реши проблемите, ако иска да ги решава. А такива глупости и обиди хвърля срещу мене, че си мисля, че тогава пак ще подвие опашка и ще дойде да каже: “Айде, каквото било – било, айде сега да си работим пак заедно“, коментира Борисов.

Boiko Borisov BTV oktomvri 2019

БСП са като кукувици в момента! Те си търсят къде да снесат по едно яйце някъде и застават настрани. Ако бие това яйчице на изборите, хоп, БСП идва при нето и вика “ние сме куковиците”. Ако не бие: “А-а-а, ние нямаме нищо общо с нея“, коментира премиерът

С Манолова се чувахме много, но когато излезе и каза, че държавата я репресирала, голяма глупост изговори. Това не мога да го … Ще реши задръстванията в София – как?”, коментира Бойко Борисов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Анонимен

    Не плачи на чужди гроб

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme