Бивш началник на Слави Трифонов с интересен коментар за създаването на неговата партия

Slavi Trifonov

Възможно е новата партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов да не получи регистрация в съда“.

Това стана ясно от думите на бившия евродепутат Петър Курумбашев bTV, който бе продуцент на някогашното телевизионно предаване “Ку-ку”.  От него започна кариерата на Слави Трифонов в телевизията, а Курумбашев на практика му беше началник.

Kurumbashev

Курумбашев припомни два опита за създаване на партия от Трифонов и неговите екипи.

Единият беше с “Ку-ку”, другият – с “Гергьовден”. С “Ку-ку” имахме проблеми тогава. Върховният съд отказа да регистрира такава партия, защото не е уважително една партия да има в името си “ку-ку“, припомни Курумбашев.

Подобна позиция изрази и председателят на 36-то народно събрание проф. Огнян Герджиков.

Учредителното събрание на партията на Трифонов бе в събота (5 октомври). То протече при закрити врата за обществеността и медиите. На участниците в събранието е било забранено да присъстват на него с мобилните телефони. Те отказваха да коментират политическото събитие пред медиите.

Преходът е труден, но със създаването на партия Слави Трифонов и хората му трябва да преминат от задаването на въпроси към даването на отговори“, заяви Курумбашев.

На въпрос Ако Мая Манолова спечели в София – кой ще спечели БСП или Манолова, Курумбашев подчерта: “Това означава, че ГЕРБ са загубили“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme