Корнелия Нинова: Шири се безнаказаност и чувство за несправедливост

Kornelia Ninova

Председателят на БСП Корнелия Нинова посети Велики Преслав и Нови пазар, за да подкрепи кандидатите на левицата в двете общини – Александър Горчев и Георги Сашов, както и листите за общински съветници.

Не делим общините на малки и големи”, заяви Нинова.

Тя разказва, че на всяка среща хората поставят въпроса за личната им сигурност. Споделили са много случаи, при които са нападнати възрастни и самотни хора, ограбени са, а извършителителите не са наказанит.

Шири се безнаказаност и чувство за несправедливост. Сигурността на всеки българин е задължителна. Отдавна водим дискусии да бъде премахнат “маловажният случай” в НК и НПК. Внесохме и закон за тежки престъпления да не се намалява доживотната присъда без право на замяна“, обясни Нинова.

Тя представи основните насоки на платформата на БСП за местни избори, сред които подкрепа за общинското здравеопазване, безплатни детски градини, опазване на околната среда и др.

Комуналните услуги да не се дават на концесия, а да се изпълняват от общински дружества, за да бъде цената на услугата поносима“, продължи Нинова.

Най-големият ни враг е страхът и апатията, които управлението на ГЕРБ насади у хората. Дайте им кураж и сили да не се страхуват”, каза председателят на левицата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme