Д-р Делян Георгиев от район “Изгрев” в София: Хората са докарани до ръба на отчаянието

Delian Georgiev kandidat kmet Izgrev Sofia

Хората от район “Изгрев” са докарани до ръба на отчаянието от строежите, унищожаването на зелени площи и липсата на детски градини“.

Това сподели кандидатът за кмет на столичния район д-р Делян Георгиев в ефира на БНТ.

В „Изгрев“ има бум на строителството, презастроява се, уплътняват се междублоковите пространства. Това е изнервило до краен предел местните хора. Знам го, защото съм един от тях, живея в „Дианабад” “, каза д-р Георгиев.

Той изтъкна, че не е правилно да се строят само  жилищни кооперации, без да се изграждат детски градини и училища.

Кандидатът за районен кмет сподели две от идеите си, които би искал да реализира при успех на изборите – да бъде изградена нова детска градина в район “Изгрев” и да бъде създадено детско звено към 15-та поликлиника в София, защото би било добре педиатрите, които лекуват децата, да бъдат изведени в отделно крило на сградата.

Д-р Делян Георгиев смята, че причина за един от големите проблеми на хората от район “Изгрев” – тежкият трафик и задръстванията, е че от кварталите „Дианабад“ и „Изгрев“ има само по един – два изхода към централните булеварди.

Кандидатът за районен кмет сподели, че в предизборната надпревара разчита на ясната си програма и на това, че хората от района го познават. Той е лекар в “Спешна помощ” в София.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme