Николай Радев със силна визия за развитието на Пловдив (снимка)

rsz_pametnikat_aliosha_plovdiv

Пловдив има нужда от социален кмет и управление, което е прозрачно, за да може обществото да има глас при вземането на решенията и контрола при изпълнението им. Целта, която съм си поставил, е Пловдив да бъде град на здрави и образовани хора“.

Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив от “БСП за България” Николай Радев.

Той участва в предизборен дебат с другите водещи кандидати в Града под тепеата, който беше излъчен от телевизия bTV.

Радев акцентира, че на първо място в неговата програма е здравеопазването.

Общинското здравеопазване беше съсипано през последните 8 години. Една от моите цели е то да бъде възстановено“, подчерта социалистът.

Той добави, че първата му задача като кмет ще бъде да работи за спасяването на Първа градска болница в Пловдив.

Nikolai Radev kandidat kmet BSP Plovdiv

Николай Радев подчерта, че проблемът с детските ясли е сериозен и е нужно те да станат безплатни. Като човек, доказал се и в сферата на образованието, той бе категоричен, че  пловдивските училища трябва да произвеждат висококвалифицирани кадри.

Искам да изкажа своето отвращение от това, което направи сегашната управа. Тя отказа да постави ограничители на скоростта на улиците до двете най-големи училища, в които 2500 пловдивски деца се учат – Английската и Руската гимназия“, заяви Радев.

Той обясни, че е нарушена комуникацията между гражданите и управата.

Когато се обадят на общинските служби, няма никаква реакция от тяхна страна. Хората не получават съдействие“, не скри възмущението си социалистът.

Радев говори и за проблемите в ромските махали. Според него там е нужно неизменно присъствие на общината.

Тези гнойни язви в пловдивското образование ще бъдат излекувани“, категоричен бе кандидатът за кмет на “БСП за България”

Искаме да се въведе програмен бюджет. Ще има пълна прозрачност на всички обществени поръчки, защото там злоупотребите са най-големи. Пловдив се нуждае от прозрачно управление, за да бъде град на хората“, завърши Николай Радев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme