Шефът на медийната комисия в парламента от ГЕРБ: “Ай стига с тая свобода, бе! Вие луди ли сте?! Полудявате вече с тая свобода?”

GERB kongres

Ай стига с тая свобода, бе! Вие луди ли сте?! Полудявате вече с тая свобода? Кое не му е свободно? Ма, те ни плюят всички хора кат каруцари, всеки ден е било свободно словото. Е, какво по-свободно от това? Абе хора… свободата на словото, прекаляваме с тази игра, тя ще ни донесе други лоши дивиденти“.

Това заяви в ефира на БНТ Вежди Рашидов, който е депутат от ГЕРБ и председател на парламентарната Комисия по култура и медии. Въпросният политик е бивш министър на културата.

Vezhdi Rashidov BNT

По този начин той коментира скандалния опит за налагане на цензура върху работата на популярния журналист от БНР Силвия Великова. Шефовете на Българското национално радио миналия четвъртък й забраниха да води предаването “Преди всички”. Освен това й наложиха забрана да отразява съдебната власт. Часове по-късно- след бурна реакция на журналисти от различни медии, беше обявено, че наложените й забрани отпадат.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme