Водещ народен представител обясни какво ще стане, ако Мая Манолова спечели изборите

Maia Manolova

Ако Манолова спечели, печелят всички софиянци, на които им е омръзнал порочният модел на управление – преди чрез Борисов, сега чрез Фандъкова като лице„.

Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Христо Проданов пред БНТ.

Нашата основна цел е да сменим модела. За кандидат за кмет на София се спряхме на надпартийна кандидатура, която да обедини недоволните от този модел на управление, които стават повече и повече„, коментира той.

Проданов подчерта, че освен политически партии – много неправителствени организации и сдружения, които са работили успешно с Манолова като омбудсман, също подкрепят нейната кандидатура.

Подкрепата, която ние сме дали е при условие, че основните параметри в нейната програма съвпадат с нашите. Не можем да направим компромиси с политиките, защото в миналото БСП е правела такива компромиси и е плащала тежка цена„, каза народният представител.

Hristo Manolov deputat BSP

Христо Проданов сподели, че очаква мръсна и компроматна кампания, виждайки какво се случва в публичното пространство.

Много от общините са превърнати във феодални владения и хората живеят в страх. Промяната на този модел е средство, с което да се постигне основната цел – да се промени животът на хората. Очакваме тежка битка и ще я проведем„, заяви зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 12.09.2019 — 15:21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme