Народен представител: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

Boiko Borisov Domuschiev KRIB

Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов, че очаква мръсна кампания описват неговите действия“.

Това каза народният представител от ПГ на “БСП за България” Иван Иванов пред телевизия БСТВ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ivan Ivanov BSP

Това, което се случва в последните дни, е изключително брутално спрямо всички негови опоненти, независимо от какъв цвят“, коментира Иванов.

Той смята, че премиерът Борисов се опитва да сплаши отрано своите опоненти и изрази очакване подобни неща да се случат и в други градове в страната, където се очаква ГЕРБ да загуби.

Посягането на свободата на словото означава, че не биха се посвенили да посегнат на каквото й да било в тази държава. Във Вътрешната комисия в парламента това ще бъде сериозна тема на разговор. Представителите на левицата ще искаме да бъде извикан министърът“, обясни социалистът.

Относно предстоящите местни избори, социалистът увери, че БСП се готви сериозно за тях.

Този олигархичен модел, превърнал местната власт във феодални владения, отврати хората. Властта, която получиха ГЕРБ на предните местни избори, беше изконсумирана по най-отвратителният начин“, каза Иванов.

Той обясни, че очаква сериозен протестен вот срещу такива управници.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme