Защо Стефан Данаилов обяви, че се страхува от инициативния комитет на Мая Манолова

Stefan Danailov sled operaciata

Много добре се чувствам. Варна си я обичам, слънце грее. Това заяви големият актьор Стефан Данаилов в ефира на bTV по повод завръщането му на сцената след преживяната операция.

Стефан Данаилов, който е заместник-председател на БСП, коментира и предстоящите избори: “Няма такъв случай, в който да не съм се включил. Аз наблюдавам процесите. Ситуацията главно в София ме вълнува… И двете дами са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по-различен начин“, уточни Данаилов.

Фандъкова сега като я видя по телевизора – я виждам колко е уморена, рутината също пречи. И каквото и да се случи, все едно някой друг го прави. Аз казвам, че съм я харесвал, но винаги съм гласувал против нея, естествено защо“, уточни той.

Iordanka Fandakova Maia Manolova

Манолова най-малко може да ти изглежда уморена. Мая иска да върши работата. Като омбудсман къде ли не отиде. Опасно е да не подкара по схемата Фандъкова – Борисов. Тя трябва по свой начин да решава проблемите“, каза Стефан Данаилов.

Заместник-председателят на БСП посочи, че преди време е казал на Мая Манолова, че не става за президент. Но сега я подкрепя за кмет на София.

Той обаче допълни: “И една забележка! Плаша се от екзалтираните жени.  Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи. А тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона“, каза Стефан Данаилов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme