Депутат от ГЕРБ развали футболен мач от нашето първенство

Ludogorets Slavia sadia Apostolov GERB

Футболният съдия Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ, оплеска мача между Лудогорец и Славия от първенството на България по футбол, категорични са спортни журналисти и други специалисти.

Битката на „Лудогорец Арена“ в Разград завърши при нулево равенство, но реферът и бригадата му се превърнаха в главните действащи лица и допуснаха куп фрапантни грешки, които повлияха на крайния резултат.

Първо Апостолов изгони съвсем незаслужено вратаря на „белите“ Антонис Стериакис за игра с ръка извън наказателното поле, при положение, че стражът игра с крак.

Това беше изключително груба грешка за рефера, защото в нито един момент стражът не докосна топката с ръка, а явно арбитърът беше подведен от помощника си.

След почивката реферът беше крайно неадекватен и сътвори куп неточности. Първо даде жълт картон на Яцек Горалски за уж нарушение, в което нямаше дори съприкосновение между поляка и съперника му. После спря чиста голова атака на разградчани със засада, която гарантирано нямаше. А върхът беше в 79-та минута, когато той и бригадата му отмениха кристално чист гол на Вандерсон за засада, каквато просто нямаше.

Така с неадекватните си решения Апостолов и помощниците му сложиха кръст на амбициите и на двата отбора да направят хубав мач. В крайна сметка победител нямаше, а големият печеливш от тази развръзка се оказа отборът на Левски, който остана на върха на класирането.

Шампионите от Лудогорец останаха втори, а след тази развръзка Стойчо Стоев вече не е старши-треньор на отборна. Новината съобщи изпълнителният директор на футболния клуб Ангел Петричев. Той заяви, че Стоев е уволнен след решение на собствениците.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 26.08.2019 — 11:46

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme