Премиерът Борисов с нова порция от “крилати” фрази

Boiko Borisov premier

По време на посещението си в Туркменистан премиерът Бойко Борисов сътвори колекция от “крилати” фрази, пише изаднието offnews.bg

Видеозаписите от изказванията пред представители на медиите са запечатали умотворенията на Борисов, част от които публикуваме (представяме без редакторска намеса):

Единственото, което съм си поискал, се’а да ми дадат един автомобил – да си го карам, да се разкарвам. Понеже виждам, че тука Ладите са подменени само с Мерцедеси. И съм се уговорил един ключ да ми оставят, искам да си разгледам, така малко да си покарам… Ми където искам в края на краищата…Не съм питал: може ли, не може ли. Ще се разходя малко, да разгледам, щото имаме вечеря с вицепремиера, така в това време…”

Ние вече толкова много инвестиции имаме, че нямаме работници – за да ги привличаме. Проблемът в България е с работната ръка в момента…

Това, което положихме като усилия с “Фолксваген” и продължаваме да го полагаме (…) с добрата работа на правителството, на отделните министри ние си направихме, без да го искаме дори, огромна реклама в света…”

Това е като на футболния терен – излизат отборите, бият се, но това не ги кара президентите да… говоря в Европа, при нас е малко по-различно…така че му казах: Тайпи, боря се докрай. И той знае…” (коментар за конкуренцията ни с Турция за завода на “Фолксваген” – б.р.).

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme