Възход на демокрацията у нас – царят на чалгата и пошлите скечове създава партия

Slavi Trifonov

Едно „разтърсващо“ изявление привлече вниманието на целокупната ни „политическа и анализаторска мисъл“!

ТОЙ – великият… неповторимият… създава партия.

Да, радвайте се любители на поп фолка, шкембе чорбата и гроздовата – със салатка, разбира се! Слави Трифонов огласи своето намерение да създаде партия, която щяла да се казва: „Няма такава държава“.

Не е прав – има такава държава – в Африка, в Азия и дори сред бившите съветски републики. Точно в такава държава Трифонов вероятно ще спечели позиции на местните избори през есента. След това ще „гледа“ с надежда и упование към парламентарните избори – предсрочни или редовни. Тогава – вероятно, ще „вкара“ двайсетина депутати в парламента и ще се умилква на Бойко Борисов за парче от „баницата“.

trifonov-dogan

Да, защото Слави Трифонов – царят на чалгата и пошлите скечове, е свикнал да се умилква за пари. Навремето другаруваше с босовете на групировката “Мултигруп”, а през последните години се умилква на Доган.

Явно част от нашата олигархия е решила, че може да „изстреля“ Трифонов до върха на политическия живот у нас чрез поредната популистка кампания, както направиха това преди години с Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов?!

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 01.08.2019 — 12:11
  1. Пълни глупости

  2. Пъъъълни глупости, а Бат Сали мангала дето стана депутат за него нищо не говорите, измекяри, той какъв е прост мангал, а ся за Славито ла*на ядете. Ами онея олиговрени дето в момента са на власт по-добре ли са от Слави, не че защитавам когото и да било ама със сигурност ще има по-добра промяна

  3. Напълно си прав даже някой измекяри не могат да говорят Български

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme